IMG_5274 copy copy

JOGA..PILATES..QI GONG..FRANKLIN METODA.. (vodita Katra Kodela in Anita Čanadi) / YOGA and PILATES

Potopite se v svet svojega telesa in za trenutek odmislite svoje vsakdanje skrbi. Jutranje delavnice bodo poskrbele za nežno prebujanje naših teles, osredotočili se bomo na dih in z razteznimi vajami zbudili telesa. Učili se bomo pravilne drže, usmerjenega sproščanja, budističnega in daoističnega dihanja, sklope fizičnih vaj, meditacije in vodenja energije znotraj telesa…
Primerno za vse udeležence.

Screen Shot 2014-03-15 at 11.48.08 PM

AFRIŠKI PLES.. (vodi Dalanda Diallo) / AFRICAN DANCE

Naj vas prepriča organskost in energičnost tradicionalnega afriškega plesa ob živi spremljavi bobnov! Večerni treningi na plaži vas bodo popeljali v svet afriških ritmov, ki jih boste lahko preplesavali še dolgo v noč…
Tako za plesalce kot tudi za tiste brez plesnih izkušenj.

DSC_0562 copy

AFRO SODOBNI PLES.. (vodi Maša Kagao Knez) /

AFRO CONTEMPORARY DANCE

Preplet afriškega in sodobnega plesa bo prinesel svežino in nove plesne ideje vsem ljubiteljem plesa…
Plesno predznanje je zelo zaželeno!

Screen Shot 2014-03-15 at 11.40.45 PM

SODOBNI IZRAZNI PLES.. (vodi Urša Rupnik) / CONTEMPORARY DANCE

Intenzivni klasi izraznega plesa bodo bazirali na sodobnih plesnih tehnikah. Pozornost bo usmerjena na plesnost, mehkobo in pretočnost gibanja, ozaveščanje in osvobajanje telesne izraznosti.
Plesno predznanje je zaželeno!

Screen Shot 2014-03-15 at 11.43.03 PM

MODERN JAZZ.. (vodi Anita Čanadi) / MODERN JAZZ

Intenzivni klasi modern jazza bodo bazirali na modernih in jazz plesnih tehnikah. Ob zvokih moderne glasbe bomo razvijali kontrolo, moč in gibljivost telesa ter izpopolnjevali svojo plesno tehniko.
Plesno predznanje je zaželeno!

bobnarske_delabvnice

BOBNARSKI TEČAJ.. (vodita Damir Mazrek in Andrej Hrvatin) / DRUMMING

Udeleženci se bodo seznanili s tradicionalnimi ritmičnimi vzorci zahodne Afrike in kakšnemu ritmu dodali tudi afriško pesem. Prepustite se ritmom in zabobnajte z nami!
Primerno za vse udeležence.

animacije_za_otroke

USTVARJALNICE ZA OTROKE.. (vodijo Marica Grgurinovič, Sanja Hrvaćanin in Ines Hostinger) /

CREATIVE TIME FOR CHILDREN

Za otroke pripravljamo posebne jutranje ustvarjalnice. Vsak dan med 8. 30 in 11. 30 uro bodo v varstvu izkušenih pedagogov in umetnikov, ki bodo poskrbeli za kvalitetne in sproščene dopoldneve vaših otrok, medtem ko si vi lahko vzamete čas zase in se udeležite katere od delavnic za odrasle ali uživate v mirnih trenutkih na plaži.
Primerno za otroke nad 5 let. Za mlajše otroke je zaželena prisotnost staršev.

2013-07-12 11.38.36

POPOLDANSKE ANIMACIJE IN VEČERNO RAJANJE ZA OTROKE NA PLAŽI (različni voditelji) / ANIMATIONS

Vsak večer na plaži Grandovac – afriški ples za otroke z animatorji. Ob bobnih in ostalih inštrumentih bomo poskrbeli za animacijo vaših otrok, med tem, ko boste vi  lahko srkali limonado na plaži.
Primerno za vse udeležence.

IMG_5202 copy

 

GLEDALIŠKA DELAVNICA: POEZIJA MOJEGA SRCA.. (vodi Marica Grgurinović) / THEATRE

Delavnica gradi most med srcem in telesom. Način življenja 21. stoletja je globoko zarezal med osebne potrebe posameznika in potrebe, ki nam jih nalaga družba. Življenje je podobno dirki za čas in vsem je znan konstantni občutek “preprosto ne utegnem”. Ne utegnemo dihati, čutiti, občutiti in biti. Vsi smo umetniki svojih življenj. In če vsaj za kratek čas sprejmemo idejo, da je most do naših src naše telo, lahko pridemo do novih prostranstev lastnega duha in presenetimo tudi naš omejen um!
Primerno za vse udeležence.

2013-07-11 18.59.41

 

VIDEO IN INTERNET DELAVNICA.. (vodita Nera Miočić in Niki Dešković) / INTERNET VIDEO WORKSHOP

Tema delavnice je komunikacija, sloboda izražanja, gib, vizija, reakcija in video, kot medij izražanja. Video je močno prisoten v današnjem načinu življenja. Spoznajte na kakšne načine vam internet in mobilne aplikacije lahko pripomorejo in pomagajo v vsakodnevnem življenju. Kako živeti in delati v “oblaku”, ka niste vezani na delovno mesto ali stacionarnii računalnik. Na kakšne načine se lahko organizira komunikacija v delociranem timu? Katere aplikacije za pridobivanje na času lahko koristite in na kakšne načine? Z enostavnimi telefonskimi napravami bomo delali reportaže ostalih delavnic in se naučili trikov, ki omogočajo izdelavo in objavo kvalitetnih domačih ali promocijskih posnetkov, brez uporabe profesionalne opreme in  programov.
Primerno za vse udeležence.

2013-09-19 19.49.19

 

ZVOČNO POTOVANJE – NIMETU (Gnezdo).. (vodi Andrej Hrvatin) / SOUND JOURNEY NIMETU
Na delavnici aktivnega poslušanja – zvočnem potovanju “Gnezdo” se potopimo v zvočno izkušnjo ob raznolikih zvočnih kolažih in tolkalih v živo. V popolni temi in ob odsotnosti vseh drugih dražljajev razen zvoka, nas v proces povedejo zvoki različnih obročnih bobnov (daire, bendir, bodhran, kanjira, ocean drum, def), glinenih bobnov udu, perzijskega zarba ter raznih majhnih zvočil.
Primerno za vse udeležence.

NASTANITEV

PRIJAVE

URNIK